Formidling

I sommeren 2016 var jeg med til at starte et hyrdeprojekt op på Læsø og har i den forbindelse fået en masse god erfaring inden for formidling, som jeg også nu bruger i min virksomhed. ​

Ud over at være forklipper tager jeg også ud og formidler i forbindelse med fåreklipninger til forskellige arrangementer, til både børn og voksnes fornøjelse.

Jeg har blandt andet klippet får og formidlet på Roskilde dyreskue i 3 år, samt på Amager Museum og frilandsmuseet, hvor klipningen foregik på gammeldags manér med håndsaks, derudover fortæller jeg alt hvad jeg ved om får, i øjenhøjde med publikum så de får en god og lærerig oplevelse.

Send SMS for yderligere spør​gsmål

​Svartid: 48 timer

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vurderet 5/5 stjerner på Facebook

​​​​Det siger mine kunder!

"Super flink, dygtig og professionel. Behandler fårene godt og de ser pæne ud bagefter, så fuld tilfredshed her hos os.
​Kan varmt anbefale Kasper!

- Majken Jargil

"Kasper er bare så dygtig, har en stor faglig viden og er rolig og skånsom overfor fårene, og så er man bare i godt selskab når Kasper kommer forbi og klipper"

-  Simone EJ

“Jeg deltog for første gang på Roskilde dyrskue med en 1,5 års zwartbles vædder jeg selv havde forsøgt klippet med ringe held. Kasper var så flink at fintrimme ham, så han fik mulighed for at fremstå fra sin bedste side. Tusind tak for et fantastisk stykke arbejde

- Jerry Lee Bækgaard-Salling

Fåreklipperen
v/ Kasper Ledet Hansen

CVR: 37005983​

Kontakt mig

​Degnbølvej 222, Mygdal, 9800 Hjørring​

Kort om mig

​Jeg er 26 år og født og opvokset på landet i Vendsyssel. 

Min store interesse for får fik jeg i Vestjylland. Jeg har siden været med til at starte “Hyrdeprojetet på Læsø”.