Om mig​

Historien​

Min interesse for dyr startede i år 2014 hvor jeg var på arbejdsferie i vestjylland hos en fårehyrde med 1200 får, siden da er det gået stærkt. Jeg tog på klippekursus i år 2015 i norge og har været der 4 gange siden og er blevet cerdificeret mellom klipper hvor “der klippes mindst 20 får/time i henhold til NSGs standard for god saueklipping”.

I 2016 var jeg med til, at starte hyrdeprojekt op på læsø, hvor jeg formidlede hyrdning af får, arbejde med hund samt naturpleje. Hvor jeg derefter startede jeg på skov og landskabsingeniør uddannelsen, men fandt hurtigt ud af min hjerne kun tænkte på én ting -> får.

SÅ i år 2017 Købte jeg en gård i Vendsyssel hvor jeg nu bor med mine to hunde og mine 120 moderdyr, som på sigt skulle blive til en 400-600 dyr. 

Kasper Ledet Hansen

Mit navn er Kasper Ledet Hansen, jeg er 28 år og født og opvokset på landet i Vendsyssel. Min store interesse for får fik jeg i Vestjylland. Jeg har siden været med til at starte Hyrdeprojetet på Læsø”. Jeg har boet på Sjælland i nogle år, hvor jeg blandt andet har opstartet min enkeltmandsvirksomhed “Fåreklipperen”.

I januar 2017 flyttede jeg hjem til Vendsyssel og i december 2017 flyttede jeg ind på min ejendom "Skarndal", Så købte jeg 50 får som siden hen er blevet til 130 moderdyr som i år skal have godt 200 lam. År 2019 klippede jeg rundt regnet 5500 får rundt omkring i hele DK, helt fra Læsø til Lolland, jeg elsker at klippe får og arbejde med dyrene samt komme ud og møde nogle spændende mennesker nogle smukke steder i Danmark!​

Hyrde med hyrdehunden Kevin

  • Skal du have flyttet dine dyr, eller bare den generelle håndtering, kan jeg hjælpe dig.
  • Som vandrende hyrde med tidligere praktisk erfaring*, er det muligt jeg kan hjælpe dig igang med et nyt hyrde projekt.
  • Har du allerede et hyrdeprojekt kan jeg træde ind som afløser.
  • Ring til mig hvis du mener jeg kan være dig behjælpelig med andet, eller du ikke aner hvem du skal ringe til.

Send SMS for yderligere spør​gsmål

​Svartid: 48 timer

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vurderet 5/5 stjerner på Facebook

​​​​Det siger mine kunder!

"Super flink, dygtig og professionel. Behandler fårene godt og de ser pæne ud bagefter, så fuld tilfredshed her hos os.
​Kan varmt anbefale Kasper!

- Majken Jargil

"Kasper er bare så dygtig, har en stor faglig viden og er rolig og skånsom overfor fårene, og så er man bare i godt selskab når Kasper kommer forbi og klipper"

-  Simone EJ

“Jeg deltog for første gang på Roskilde dyrskue med en 1,5 års zwartbles vædder jeg selv havde forsøgt klippet med ringe held. Kasper var så flink at fintrimme ham, så han fik mulighed for at fremstå fra sin bedste side. Tusind tak for et fantastisk stykke arbejde

- Jerry Lee Bækgaard-Salling

Fåreklipperen
v/ Kasper Ledet Hansen

CVR: 37005983​

Kontakt mig

​Degnbølvej 222, Mygdal, 9800 Hjørring​

Kort om mig

​Jeg er 26 år og født og opvokset på landet i Vendsyssel. 

Min store interesse for får fik jeg i Vestjylland. Jeg har siden været med til at starte “Hyrdeprojetet på Læsø”.