Skarndal lam

​Fåreklipperen sælger også hele og halve lam

Lammene bliver født på stald i marts og april måned, herefter bliver de hurtigst muligt sat ud på græs. lammene går ude hele sommeren på naturpleje i et flot kuperet landskab i Bjergby, her er de sammen med deres mor, indtil de er gammel nok til at klare sig selv.

Det er vigtigt for mig at dyrenes ve og vel er i orden. Dyrene samt den natur de afgræsser skal være i balance, så vi så vidt muligt undgår behandlinger af dyrene, og græsset kan lagre kvælstof samt øge biodiversiteten på arealerne. Vi har altid for øje, at sunde dyr giver smukkere uld og har en bedre tilvækst, dermed passer vi både på dyr og klimaet.

Når dyrene ikke er på sommergræs, hjælper både får og lam landmænd med, at græsse deres frøgræsmarker og sletgræsmarker af, det er en win win, da dyrene trives godt på arealerne og landmanden vil få en bedre og mere robust mark. Samtidig bruges der ikke brændstof på at, skulle bjerge en masse foder til dyrene da de tager den direkte fra marken.

Pris: 80 kr/kilo.

Inkluderet i prisen er både slagtning og partering. Lammene bliver slagtet på Sæby Gårdslagteri som er yderst behagelige og professionelle.

​Ydermer har jeg lavet fast afsætningsaftale med to lokale slagtere som hver i sær aftager kød så vi kan holde det lokalt, dem kan du bestille lammekød fra hvis du ikke har plads til et helt lam i fryseren 

Send SMS for yderligere spør​gsmål

​Svartid: 48 timer

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vurderet 5/5 stjerner på Facebook

​​​​Det siger mine kunder!

"Super flink, dygtig og professionel. Behandler fårene godt og de ser pæne ud bagefter, så fuld tilfredshed her hos os.
​Kan varmt anbefale Kasper!

- Majken Jargil

"Kasper er bare så dygtig, har en stor faglig viden og er rolig og skånsom overfor fårene, og så er man bare i godt selskab når Kasper kommer forbi og klipper"

-  Simone EJ

“Jeg deltog for første gang på Roskilde dyrskue med en 1,5 års zwartbles vædder jeg selv havde forsøgt klippet med ringe held. Kasper var så flink at fintrimme ham, så han fik mulighed for at fremstå fra sin bedste side. Tusind tak for et fantastisk stykke arbejde

- Jerry Lee Bækgaard-Salling

Fåreklipperen
v/ Kasper Ledet Hansen

CVR: 37005983​

Kontakt mig

​Degnbølvej 222, Mygdal, 9800 Hjørring​

Kort om mig

​Jeg er 26 år og født og opvokset på landet i Vendsyssel. 

Min store interesse for får fik jeg i Vestjylland. Jeg har siden været med til at starte “Hyrdeprojetet på Læsø”.